Josep Amat

On vas néixer? A Barcelona, al  carrer Rocafort,  prop de la Granvia. Alli vaig viure mentre era solter.

Quina professió has exercit? Sempre he estat en el mateix sector, el tèxtil. La meva eina ha estat les tisores, per això te les he portat.

Explica’m alguna anècdota que t’hagi marcat positivament en el treball.

Després de treballar en un comerç durant 16 anys, sense futur professional, un familiar em va proposar per anar a treballar amb la competència. Va ser un impacte per mí dons es reconeixia la meva professionalitat. Vaig acceptar el repte i vaig arribá a ser amb els anys el cap de Botiga. Per cert, van venir amb proposicions perquè tornés al meu antic lloc. Je je je

Com vas arribar a aquest Casal?

Doncs al jubilar-me tenia i tinc ganes de fer coses. Després de diversos intents on els meus gustos millor s’inclinen és en Marqueteria i en Aquarel-la

Has portat diverses aquarel-les però quines veus més significatives ?

Mira, primer aquesta del carrer,  groguenca, doncs va ser la que em iniçiá en la perspectiva.

Doncs si et sembla, la segona pot ser aquesta de la valla Sant Pau, recordo que la vas fer també en format  gran i et va quedar molt bé.

També en aquesta època reapareixen les tisores que sent l’eina del meu ofici continu amb ellas tant en la marqueteria com retallant i emmarcant les mevas pinturas.

Josep digues la veritat, com és que t’agrada tant la classe d’aquarel-la ? El grup que entre tots hem aconseguit en aquest Casal  m’ encanta.

Tota la vida laboral envoltat i escoltan les  clientes i aquí també parles molt poc.  És per a concentrar-me millor.

Graçies Josep

Esta entrada fue publicada en Uncategorized. Guarda el enlace permanente.