Mario Velasco

Membre de la Commissió Gestora – Jardí Urbá –  i també  Voluntari Informática

El Mario és una mica com el mar, de vegades resulta impetus i imparable però quan està en calma, pot mostrar-nos el seu interior on s’acumulen profundes experiències.

On vas néixer? A Barcelona, ​​al barri dels Indians.

A que t’has dedicat aquests anys? La meva especialitat és la de bus, treballant sota el mar en tot tipus de construccions, dragats, explosions controlades i també en manteniment de depuradores o en instal.lacions nuclears.

¡Quin ofici! has de tenir milers d’experiències. Explica’m alguna d’elles.

Vaig fer la mili a Cartagena, a la Unitat de Bussejadors de Combat. Un matí estava fent pràctiques d’immersió a uns 40 m de profunditat davant del Cap Tiñoso i un grup de dofins varen pasar  per sobre meu,”volant” per la superfície. Vist des del fons l’espectacle va ser magnífic. És un dels meus bons records.

Quines fotos m’has portat?

Aquesta, la dels vermells tan cridaners, la vaig fer a Cuba i més concretament a la zona on els espanyols van construir el primer far a Amèrica, en ella es poden apreciar unes Gorgonies,Corals i una Caracola.

A la blava, estem diversos companys treballant en unes canonades de refrigeració d’una Central Nuclear.

I en la verda veuràs el nostre Hort Urbà on gaudeixo avui en dia de la tranquilitat de la terra ferma. Per cert sabies que Mario significa … “Del mar”.

http://huertointernauticocasalnavas.blogspot.com/

Esta entrada fue publicada en Uncategorized. Guarda el enlace permanente.