Montserrat Lledó

Membre de la Commissió Gestora, -català-

Voluntaria Informática

 Conductora del taller de Catalá -grup Xerrem- 

Crec que la Montse qualsevol dia publicarà un llibre.  Sempre està assajant amb petits escrits, bells contes, històries personals.

Sap escoltar i com els seus dots d’observació són amplis és indubtable que darrere d’aquesta careta de bona nena hi ha una escriptora.

Hola Montse, digues-me, on vas néixer? Vaig arribar a Barcelona un estiu, a la clínica Victòria, cap a la meitat del segle passat i em vaig anar a viure amb els meus pares al barri de Gràcia. Va ser molt divertit.

I en què has treballat? Teixidora, amb màquines rectilinies de tricotar, però els anys més dolços van ser quan vaig estar com a dependenta en una coneguda pastisseria de la Gran Via.

Coneixes el pastís austríac de poma?  Doncs no ho sé, així de sobte …. amb ell he alegrat la vida a molts barcelonins. Un dels nostres clients era el Sr Johan Cruif, que es va quedar a viure aquí pels nostres pastissos. ( Alguns  es creuen que va ser per això del futbol, pro jo penso que no ).

Explica’m alguna anècdota que t’hagi passat. Fa uns anys, quan vaig venir a viure al Guinardó, pujant per Maragall, estava jo pensant en la decoració del meu pis quan una veu potent i forta em va trucar des de l’altre costat del passeig cridant el meu nom …. ¡Montse! ¡Montse! … que sóc aquí ¡ No podia creure-m’ho el meu admirat, el meu ídol, el cantor de la meva vida estaba allí. En Ramón Calduch em va donar la primera benvinguda al barri del Guinardó.

En aquesta foto la mà llueix un anell al mateix temps que subjecta un clauer, que significat li dónes a tot això?

La meva mà és molt meva i ens complementem molt bé. Li deixo portar la que va ser la aliança de la meva mare i ella amb força em transporta a mi, com a persona: Mont-serrat.


Esta entrada fue publicada en Uncategorized. Guarda el enlace permanente.