Rosa Marín

Membre de la Commissió Gestora -‘Activitat Balls de Saló –  i també assistent habitual com  representant del Casal en relacions exteriors.

Hola Rosa. Em podries dir on vas néixer? A Barcelona, prop del Mercat de Sant Antoni. 

I en què o on has treballat? De joveneta al mercat venent fruites i verdures però aviat ho vaig deixar per treballar com a teixidora, portava diversos telers d´una coneguda fàbrica de llençols.  Més endavant em vaig traslladar a Nuremberg a Alemanya i vaig estar uns anys en una factoria on construíem grans motors, per a vaixells, trens ect.

Explica’m algun record de la teva estada a Alemanya?  Mira,un dia creuant un cementiri vam riure molt a gust. T’ho explico.

Van viure a casa meva uns amics de Barcelona; mentre buscaven un pis per instal.larsi  jo els acompanyava ja que ells no coneixien la ciutat. A Nuremberg hi ha diversos parc públics que són alhora cementiris i que es creuen caminant per escurçar camins. Quan ja de nit i de tornada a casa creuem un d’ells, sense voler, el meu amic va ensopegar amb una làpida. Que tal? li vaig dir, ja has trobat el piset que buscaves? ….

Els Balls de Saló que organitzes aquí al Casal tenen bona acceptació entre els jubilats. D’on treus tant ímpetu per a organitzar-los cada setmana? M’encanta l’ambient que aconseguim, la dansa, la música, la gent que es vesteix il.lusionada per anar a ballar. És un món que cal sentir-ho.

Em vas demanar un objecte personal. Et porto una petita porta de Bradenburgo, la vaig comprar a Berlín, quan encara existia el famós Mur.

Aquesta foto que em portes de qui és? És una de les persones a qui més he estimat, va ser per a mi més que un pare. El meu avi.

L’altra és la meva besnéta, et faltaria temps si et parlés d’ella ….

Gracies Rosa

Esta entrada fue publicada en Uncategorized. Guarda el enlace permanente.