Montse Santallusia

On vas néixer Montse?

Alfarràs, província de Lleida.

En quin ofici o professió has exercit?

Sóc modista, tot i que dins de l’ofici he exercit tant amb taller de costura com de  Rectificadora de Patrons, feina delicada dons quan es tenen que tallar moltes peces de roba al mateix temps, és imprescindible que el patró sigui perfecte, en cas contrari imagina’t quin desastre.

Montse, diguem alguna anècdota que t’hagi passat?

Vaig treballar alguns anys  pel meu compte, com modista, i recordo una clienta molt ocurrent en els seus comentaris.  Era una senyora de bon nivell econòmic, acostumada a viatjar, i crec recordar que de cert rang nobiliari.  Quan li estava provant algun vestit nou es mirava al mirall i contornejant-se lentament deia en veu alta….   doncs no se de que em queixo, tinc les mateixes mesures que la Sofia Loren, però en un altre lloc .  La senyora tenia la seva gràcia.

Has fet algun viatge últimament?   Hem estat a Portugal, per cert,  continu sense estar còmoda en els avions, amb dir-te que em passo el vol agafada al seient.

El país em va agradar. Un dels dies vam coincidir i em va sorprendre molt una gran exposició de fruites de moltes classes, tallades de formes molt artístiques, i després muntades de forma sorprenent fins a aconseguir autèntiques obres d’art.

Aquí en el nostre Casal, sé que assisteixes al taller ” Club de Lectura”

Doncs sí, és realment bo el treball que realitza el nostre conductor Josép, és molt lloable el seu esforç, sempre se’m fan curtes aquestes reunions.  Ara també fem Lectura d’obres de Teatre. M’agradaria que aquí s’organitzés un bon grup de teatre, seria la primera a apuntar-me.

Veig que portes un bonic fulard.

Tinc gran varietat d’ells, és una peça que mai falta en el meu vestuari.

Has portat una foto que ja té anys, amb un bon marc protector

És la meva mare, als 22 anys, així sempre que surto de viatge ens anem juntes.

Gràcies Montse, pels teus records.

Esta entrada fue publicada en Uncategorized. Guarda el enlace permanente.