la Pepita y el Josep Mª

17/05/2011

El Josep Mª i la Pepita són una parella encantadora, discrets i col.laboradors, podríem dir sense equivocar-nos que són bones persones.

D’on sou? Jo vaig néixer a Sort i el Josep també és de la província de Lleida. És de Envall.

És a dir Pepita que ets del poble de La Bruixa?

Doncs sí, he de reconèixer que el meu poble reparteix sort a tothom, però jo sempre he treballat i molt de modista.

Josep M ª, en què has treballat? Explica’m alguna anècdota.

Jo he treballat en Banca. Recordo un dia en sortir de la feina que un company em portar en el seu cotxe i em va advertir que pararíem un moment dons havia de realitzar una gestió ràpida mentre jo l’esperava al cotxe. Al cap d’una estona vaig deduir que havia acabat ja que va venir cap a mi. El més curiós va ser que es va ficar al cotxe que havia aparcat davant i vaig veure com, sense mirar, donava una copet a la cuixa del senyor que hi havia dins i es va disposar a arrencar aquell cotxe. El pobre senyor va sortir corrent i molt espantat. Ens va costar convèncer que tot havia estat un error i només ho aconseguim a demostrar-li que ambdós cotxes eren del mateix model i color.

Explica’m  Pepita alguna broma teva. Doncs un any pels Sants Innocents vaig trucar a una amiga i veïna per advertir-li que  la Companyia de l’Aigua havia  avisat que tallarien l’aigua per gestionar una reparació. Agraïda per l’avís no només va fer provisió d’aigua per a ella sinó que va omplir tots els estris fins i tot la banyera del meu pis. A la nit va descobrir la Innocentada i vaig veure el seu empipament, però l’amistat ens va fer somriure a les dues.

Quina activitat feu aquí al Casal? Anem junts a Informàtica, és molt el que estem aprenent gràcies especialment als Voluntaris.

Mira, tal com ens vas demanar t’hem portat dos petits objectes personals: un didal, record de Mallorca i una pilota de tennis, doncs sóc un gran aficionat, com pots veure es de un color molt especial.

Gràcies parelleta

Esta entrada fue publicada en Uncategorized. Guarda el enlace permanente.